5 udda frierier

Gå ner på knä med en ring? För tråkigt! Här är några som tänkte annorlunda.

  1. Danny Saucedo satsade högt under sitt frieri – han ställde frågan till Molly Sandén efter en vandring upp till toppen av Kilimanjaro.
    – Solnedgången var det mest magiska man sett. Så tog Danny iväg mig, gick ner på knä och friade och jag sa ja, berättar hon för Nöjesbladet.

2. Amerikanske Daves frieri till sin pojkvän Mike blev en stor viral succé. De hade varit ett par i över fem år när Dave spelade in ett frieri i en video och lade ut på internet. Han vände sig direkt till Mike och pratade, och visade lappar om varför han ville leva med honom.
Bild: Youtube ”Wonderful proposal – Mike and Dave”

3. SVT-profilen och tidigare ”Let’s dance”-deltagaren planerade sitt frieri i två månader.
Alexander Hermansson föll ner på knä inför nyfikna åskådare och friade till sin flickvän Caroline Persson i en flashmob-överraskning i Malmö mitt på dagen i höstas. Han fick ett ja.

 

4. Musikern och skådespelaren Ludacris tog med sin numera fru Eudoxie Mbouguiengue på en flygtur i ett jetplan. Han gick ner på knä och frågade om hennes hand – samtidigt som texten ”Vill du gifta dig med mig?” stod på ett fält nere på marken. I Ellen de Generes show berättade Ludacris att han är både kreativ och romantisk.

5. När tv-personligheten Kim Kardashian och musikern Kanye West förlovade sig hade West hyrt en baseballarena för att fira sin flickväns 33-årsdag. På storskärmarna stod det ”Snälla gift dig med mig!” När Kim sagt ja kom vänner och familj springande ut på arenan.

Av: Cecilia Gustavsson